Mit Søndags Ritual

Søndagen for mig er ofte en meget praktisk dag, der skal gøres klar til den nye uge.
planlægning af mad, ordnes vaske tøj og meget andet, for at den kommende uges logistik går op.
Men det er samtidig vigtigt for mig at gå den nye uge imøde, ved at føle mig frisk og ny.
Dette gør jeg ved at forkæle mig selv, mens jeg er i det praktiske hjørne herhjemme.
Jeg starter dagen med at fedte håret godt ind i en god hårolie fra Maria Nila og et håndklæde udover, så tager jeg min Coffee Face Peel fra Razspa fordi den renser huden i dybden, hjælper med at fjerne hudorme og bekæmpe urenheder, samt virker sammentrækkende på porerne og hæmmer hudens produktion af sebum og massér med blide cirkulere rundt i ansigtet, hals og øverste del af brystet (decolté), vasker af og bruger efterfølgende Cleansing mask fra Razspa som fjerner urenheder og snavs og beriger huden med de mange nærende mineraler fra ren vulkanaske, og huden bliver helt ren og glat og ser langt friskere ud.
Så hopper jeg i bad og får vasket hårolien ud af håret og nogen gange peeler jeg med et rigtigt peelings produkt, men ærligt så gider jeg ikke noget der sviner for meget for så skal badeværelset jo også have en tur;-)
Derfor jeg griber som oftes mine peelingsservietter fra Mii og får peelet huden godt med disse og afslutter med min bodylotion med let tan i, en hud med lidt ekstra farve ser bare sundere ud.
Læberne får også en tur, dem børster jeg blidt med min tandbørste og kommer efterfølgende et ektra kraftigt lag af Repair salven på.
Jeg slutter min lille selvforkælelse af ,med et par dråber af Multi vitamin olien fra murad og min Retinol Natcreme samt Retinol eye serum i ansigtet.
Når jeg så ligger klar i min seng, er det virkelig vigtigt for mig at få en god nats søvn, fordi mandag byder på en arbejdsdag fra 8:00 til 21:00 i klinikken, det vigtigt jeg har overskud og overblik over en lang dag og det er vigtigt for mig at se frisk og veloplagt ud.
Så derfor runder jeg min aften af med Murad Night Fix et produkt, som skal påføres om natten.
Dette produkt virker reparerende, og arbejder på at give den smukke glød, som huden har efter en god nats søvn, et genialt produkt hvis du spørger mig.
Om natten har huden ro til at optage alle de gode virkestoffer i hudplejeprodukterne, og i dette tilfælde er det ingredienser, som reparerer og forbedrer hudens celler.
Om natten mister huden vand 3 gange hurtigere end ellers, og night fix er med til at holde på vandet i cellerne, hvilket forebygger dehydrering. derudover har det en indkapslet aroma-teknologi der  forbereder sanserne til en dybere søvn (som afslapningen ved aromaterapi)- og igennem en dybere søvn og indkapsling af fugt, vil huden være mere velhydreret og udglattet.
Så når jeg vågner op, mandag morgen ser min hud friskere ud, mere vågen, velhydreret og veludhvilet, uden ”soverynker”, håret er blødt og glansfuldt og jeg er veludhvilet og klar til en ny uge med fart på.
jeg ønsker jer alle en skøn Søndag
 
Kram Jean

Nyere opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort